Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea Termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Fresh Media Concept isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi, fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul / vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea, reprezentand intelegerea dintre parti. 

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor 
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii 
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor 
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic 

Fresh Media Concept garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul https://mygadgets.ro si NU ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica, partial sau integral, site-ul, de a reproduce, partial sau integral, site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia. 

Intregul continut al site-ului https://mygadgets.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Fresh Media Concept si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de Legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Fresh Media Concept a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste conform legislatiei in vigoare. 

Domeniul https://mygadgets.ro este detinut de catre Fresh Media Concept. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau „ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web), fara permisiunea prealabila, scrisa este strict interzisa si se pedepseste conform legii. 

Produsele prezentate pe https://mygadgets.ro sunt produse si comercializate de Fresh Media Concept. Preturile produselor pot fi schimbate oricand, fara a fi nevoie de o instiintare prealabila a abonatilor siteului. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs de pe siteul https://mygadgets.ro!