Metode de plata

Plata cu Cardul Bancar

Plata online, cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina, prin intermediul unui procesator de plati online (MobilPay, Stripe, Euplatesc sau altul). Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod (CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Mobil Pay. Siguranta informatiilor introduse este garantata de faptul ca procesatorul de plati nu stocheaza datele confidentiale ale cardului, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile tale. sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii emitente.

Plata Ramburs (Cash)

Contravaloarea produselor achizitionate de pe siteul https://mygadgets.ro poate fi achitata cash curierului, in momentul receptiei coletului la adresa de livrare specificata de tine. 

 

Plata prin Ordin de Plata

Daca se opteaza pentru plata cu OP, se va genera o factura Proforma de catre un reprezentant MyGadgets.ro. Pe factura se specifica contul bancar in care trebuie executata plata. Abia in momentul in care se verifica incasarea platii cu OP, se pune in executare procesul de livrare a produsului/produselor comandate.

Modalitati de livrare

Durata si pretul transportului

Produsele comandate vor fi livrate cu ajutorul firmelor de curierat rapid, selectate de compania noastra.

Toate produsele sunt noi, ambalate cu mare grija, pentru a nu suporta daune pe timpul transportului. Verifica integritatea fizica a coletului in momentul primirii, in prezenta curierului si cere-i acestuia intocmirea unui Proces-verbal de constatare a daunelor, daca coletul prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va mai putea fi luata in considerare. 

Deocamdata, livrarea produselor se realizeaza doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de livrare este de aproximativ 2 – 3 zile lucratoare, in functie de localitatea de destinatie, de momentul confirmarii telefonice a comenzii si a stocului disponibil, confirmari realizate de catre unul dintre consultantii nostri. In timpul sarbatorilor legale, in conditii meteorologice nefavorabile si alte situatii de forta majora, sunt posibile intarzieri in livrare. 

Transportul poate sa fie GRATUIT sau NU, in functie de deciziile fondatorilor companiei. Cand transportul este GRATUIT, el nu te greveaza de nicio obligatie ulterioara, indiferent de situatia generatoare. Pretul de livrare este specificat in Pagina produsului si in Pagina de finalizare comanda.

Contravaloarea transportului este de 25 lei, in afara perioadelor in care se deruleaza promotii speciale.