Despre proiectul MyGadgets

Vrei sa stii de ce am pornit acest proiect si unde il vedem in viitor?

Povestea noastra

Traim intr-o lume in care timpul a devenit o resursa dezirabila. Vrem sa avem timp pentru noi, insa viata o ia pe repede-nainte!

La MyGadgets.ro concepem si lansam produse pentru starea de bine, a ta si a noastra! Oferim timp! Il vrei?

Nu suntem magicieni, dar…traim cele mai minunate vremuri de pana acum! Avem de partea noastra tehnologia, cea care ne ajuta sa nu ne irosim existenta limitata prin bucatarii, tocand, gatind, spaland vase, cazand de oboseala seara, la culcare. Pentru ce atatea eforturi cand exista produse care te ajuta sa faci munca in casa, in bucatarie, munca administrativa, cea de ingrijire personala, in cateva minute, fata de ore bune de „scalvie”?!

Vrei sa fii energic/a, sa ai stare de bine, fizic si mental? Vrei sa-ti petreci timpul pretios, care trece cu viteza luminii parca, alaturi de prieteni, de familie sau doar visand la calatorii, la aventuri in tari exotice, la iubiri romantice, in fata unui pahar de vin rece? De ce sa te auto-sabotezi folosind metode invechite pentru gatit mancarea, cand ar trebui sa iti pastrezi starea de bine consumand produse rapid si usor de gatit, apropiate de natural?

Vrei sa ai timp pentru pasiunile tale? Poate iti place sportul, poate dansul, poate sa scrii, sa creezi, sa desenezi, sa-ti exprimi unicitatea in aceasta lume! De ce sa te auto-sabotezi cu sarcini inutile, care „trebuie facute”?

De multe ori fugim de noi, dandu-ne ocupati cu „trebuie”. „Trebuie sa…”, „sunt femeie si trebuie sa…” Poate trebuie, dar exista scurtaturi, ca sa ne putem intoarce rapid la ceea ce ne face placere. 

Sa ridice mana cui ii place sa calce rufe, sa traga de aspirator ore intregi, sa spele geamuri, vase, sa petreaca ore intregi in bucatarie, etc! Nu prea am vazut candidati la provocarea noastra, asa ca foloseste-ti timpul, in mod inteligent, pentru tine si starea ta de confort!

Noi, cei de la MyGadgets.ro, avem misiunea de a aduce pe piata din Romania produse utile, sub marca proprie, testate si utilizate de noi zilnic.
In spatele proiectului MyGadgets stau oameni normali, cu necesitati uzuale, insa cu abilitatea de a fi foarte atenti la nevoile umane ale epocii in care traim. Iti propunem doar gadgeturi menite sa te ajute sa-ti recapeti starea de bine, sa ai energie, sa te simti bine in pielea ta, sa scapi repede de taskurile repetitive pentru supravietuirea zilnica si, cel mai important, sa te concentrezi pe pasiunile, creativitatea, familia ta. De aceea ne place sa spunem ca, prin produsele cumparate de la noi, castigi timp. Depinde numai de tine cum folosesti acest timp, mai apoi!
 
Lansam periodic gadgeturi utile, care iti permit sa nu mai muncesti inutil in propria viata, sa castigi timp pentru starea ta de bine si pentru familia ta. Piata este invadata de multe produse inutile, pe care le cumparam doar la impuls si le uitam dupa cateva utilizari. Noi vrem sa iti aducem produse pe care sa le folosesti si sa-ti multumesti ca le-ai descoperit candva in tenebrele Internetului.
 

Cumpara produse marca MyGadgets, ai grija de tine, bucura-te de viata si practica recunostinta zi de zi! Noi asta facem si ne simtim minunat ca putem sa contribuim cu o picatura de bine in oceanul vietii umane.

Pentru starea ta de bine si pentru timpul petrecut asa cum iti doresti, noi, cei de la MyGadgets iti spunem „chapeau bas”!

semnatura mygadgets